Koiramme / Our dogs

Duke (Biorkezund Marmar Duke) on kerryuroksemme, syntynyt 5 helmikuuta 2008.
Duke on tuotu Pietarista ja on isokokoinen (51 cm) mussukka, lihaksikas mutta kiltti ja tottelevainen kerryuros. Duke on toiminut ”leikkisetänä” kaikille pentueillemme. Muotovalion arvon FIN MVA Duke saavutti 23.7.2011.

Crionna Cinderella 30.9.2014

Tässä video Cindysta:

`Cindy´(Crionna Cinderella) 
on  viimeisimmän, 25.8.2014 syntyneen, C-pentueemme esikoisnarttu. Seuraten emänsä Diten jalanjälkiä on Cindy vauhdikkaana neitinä jo aloittanut agilityharjoitukset ja aika näyttää tuleeko Cindysta kennelimme seuraavan pentueen emä.
Tästä alla olevasta linkistä pääset Cindyn rekisteritietoihin Suomen Kennelliiton sivuille:
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI47884%2F14&R=3
Cindy suoritti ensimmäisenä kerrynä 22.2.2020  Koirat Kasvatus- ja Kuntoutustyössä ry:n terapiakoiran testin hyväksytysti ja siitä asti on Cindy ollut mukana terapiatoiminnassa ja potilastyössä. Cindy toimii terapiakoirana niin lasten, nuorten kuin vanhustenkin kanssa.

Laumaamme saimme uuden tulokkaan juhannuksena 2019, jolloin haimme Ruotsista Rollick’sin kennelistä Charlotta Melliniltä 10-viikkoisen kerrypojan.

 

’Rufus’(Rollick’s Love Is Blue, synt. 7.4.2019) on nykyisin jo täysi-ikäinen, isokokoinen, nallekarhumaisen kiltti kerrypoika, joka on omassa elementissään kotipihan vahtina. Rufus rakastaa lapsia ja haluaa olla kaikkien kaveri ja siksi viihtyykin muun lauman joukossa erinomaisesti. Nuoresta iästään huolimatta on Rufus myös menestynyt näyttelyissä, joihin toivomme taas pääsevämme kunhan korona-pandemia hellittää. Viimeisin näyttely oli syksyllä 2020.

Rufus, Porvoo 13.9.2020, Paras uros 1, sert, VSP

Allaolevasta linkistä pääset Rufuksen rekisteritietoihin Suomen Kennelliiton sivuille:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38695%2F19&R=3

Koiristamme on Duke, Dite, Cindy ja viimeisenä Rufus DNA-testattuja kerryjen perinnöllisten sairauksien osalta, joista ne on todettu täysin terveiksi.