Vieraskirja / Guestbook / Livre d´Or

Kirjoitattehan vieraskirjaamme!
Kiitos 🙂

Dori&Duke rannalla

6 Responses to “Vieraskirja / Guestbook / Livre d´Or”

 1. AnnaW Says:

  Onnea Dorille!

  Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pennut kasvavat vahvoiksi!

 2. Ari Says:

  Heissan ja ONNEA Dorille ja pennuille !!!
  Ari sekä iloiset kerryt Ossi, Hyla & Larissa

 3. Kennel Ironhead's Says:

  O*N*N*E*A!!!

  Hyvä Dori, hyvä Katsu:)

  Hieno saavutus!

  Terkkuja,

  -Ellu ja koiruliinit-

 4. admin Says:

  Niin kauniina sunnuntaipäivänä tuli maailmaan 4 urosta ja 3 narttua, mutta yksi uros menehtyi! Jäljellä on siis 3 urosta ja 3 narttua, jotka kasvavat vauhdilla kun emällä maitoa riittää!
  Kiitos kaikille onnentoivotuksista ja ostajille kiinnostuksesta kerryjämme kohtaan!Vielä tarvitaan malttia…menee tässä vielä monta viikkoa ennenkuin pennut saavat muuttaa uusiin koteihinsa 🙂 Vielä on yksi pentu vailla uutta kotia!
  t.Katarina

 5. Tiina Says:

  Kiitos Katarina kun sain antaa kodin Nikille 🙂
  Niki pääsi maatilalle ja on jo alle viikossa tottunut hyvin uuteen ympäristöönsä. Alkuun hevoset kanat ja lehmät tuottivat Nikille päänvaivaa…Pelotti hirvitti ja piti poistua liukkaasti paikalta. Juoksi kuulkaa kovaa,mutta onneksi tuli takaisin. Matka uuteen kotiin oli jännittävä ja lopussa aika mutkainen ja Niki voi pahoin. Perille päästyämme Niki pääsi heti vapaana juoksemaan pihalle ja sitä riittää. Hetken mietin oliko järkevää laskea musta koira säkkipimeässä pihassa vapaaksi,mutta Niki pyöri jaloissa ja kuunteli ohjeita kiltisti.Niki nukkuu sänkyni vieressä ja vaatii iltaisin aina viimeisenä rapsuttelut ja hyväilyt jonka jälkeen nukkuu koko yön rauhassa kunnes pienet apuhoitajat 3 kpl meidät herättää. Siis pallolla pelaajia riittää eikä aika pääse pitkäksi käymään. Alussa Niki olikin suorastaan fanaattinen pallonsa perään,mutta nyt pallo saa välillä olla omissa oloissaan eikä sitä tarvitse kokoajan retuuttaa.On hämmästyttävää kuinka helposti on sopeutuminen käynyt. Niki on alusta lähtien saanut kulkea vapaana eikä se ole tuottanut mitään ongelmia.Tämä koira oli juuri täydellinen paikkaamaan koirakaipuuta/puutetta jota minulla oli sillä jouduin vappuna luopumaan 13,5v vanhasta vehniksestäni 🙁 . En ainakaan itse keksi ja huomaa koirasta että se jotenkin kaipaisi karvaisia kavereitaan tai Katarinaakaan. Ruoka maistuu hyvin ja Niki on todella iloinen ja miellyttämishaluinen nuori herra. Olen todella onnellinen että päätin antaa kodin aikuiselle koiralle ja nimenomaan kerrylle En todella halua luopua tästä karvakorvasta !!

 6. Pia Says:

  Ihania mahakuvia Ditestä!

Leave a Reply